Bäää! Olen tämän firman erittäin fiktiivinen ja hyvin pehmeä pomo Tarinalammas. Muistutan omalla olemassaolollani sinua siitä muutoksesta, jota kohti Tarinakoneessa olemme yritystäsi ja organisaatiotasi johdattamassa.

Kannustan sinua loikkaamaan samistelijoiden joukosta tarinallistamisen maailmaan, jossa jokainen voi erottua omanlaisillaan tarinavilloilla.

Kohtaat minut Tarinakoneen sosiaalisen median kanavissa, loikin ilosta, määkäisen ärsytyksestä ja tarvittaessa annan myös kipakan potkun. Olen täynnä tunnetta laitumen laidasta laitaan, olenhan Tarinalammas! Voit kohdata minut myös tarinapajoissa. Matkaan aina Annen mukana keikoille.

Pomona muistutan myös siitä, että tarinallistamisessa me teemme punaisesta langasta eli tarinasta pomon, joka johtaa yrityksemme toimintaa ja arjen valintoja. Kun johdamme tarinan kautta, rakennamme asiakkaille tarinakokemusta.

Tarina on siis sinun yrityksesi pomo, kun tarinallistat.

Kun maailma ympärillämme digitalisoituu, tarvitsemme pehmeyttä. Tarvitsemme eri aistien voimaa. Siksi tarinallistamisessa keskitymme luomaan tarinaa, joka voi olla kaikilla eri aisteilla asiakkaan koettavissa. Tästä pehmeydestä, inhimillisyydestä, muistuttavat nämä minun pehmeät villani!

Minussa on hiukan mustaa lammasta. Tuota samaa tarvitset myös yrityksellesi ja organisaatiollesi kun lähdet tarinallistamaan. Tee omaa juttuasi, erotu persoonallisella palvelulla! Ole kapinallinen, muuta omaa alaasi olemalla se, joka tekee eri tavalla. Kulje omaa polkuasi. Pelaa omaaa peliäsi, kuten on tapana sanoa. Uskalla myös joskus ärsyttää, ei se ole niin vakavaa!

Meitä lampaita toisinaan kiusataan vähättelemällä ja sanomalla, älä nyt ole tuollainen lammas! Ole leijona! Samalla tavalla tarina ja tunne ovat liiketoiminnassa olleet ikään kuin syrjittyjä, niiden voimaa on vähätelty. Älä vähättele pehmeitä keinoja, ne näyttävät ehkä hempeiltä ja hassun pörröisiltä, mutta ovat liiketoimintasi tuloksen tekemisessä sitä todellista timanttia. Maailma toimii nyt eri säännöillä. Bisneksen pitää myös viihdyttää!

Minä kutsun sinut matkalle, jossa muutamme yhdessä maailmaa pehmeämmäksi, inhimillisemmäksi ja merkityksellisemmäksi. Rakennamme kestävää markkinointia, jossa keskitymme rakentamaan yrityksellesi yhden vahvan tarinan. Emme loiki erottuvien markkinointiviestinnän kampanjoiden ja pikavoittojen perässä. Rakennamme tarinakokemusta, joka elää ja kehittyy ajassa saman ydintarinan varassa.


Olen kiteyttänyt oman viestini sinulle seuraavaan kolmeen kohtaan:

Lopeta samistelu! Luo erottuva tarinakokemus.
Ole kapinallinen, vaihda villasi ja kulje omaa polkuasi.
Vähemmän porua, enemmän villoja. Tarjoa tarina koettavaksi!


Saisiko olla
olipa kerran?

Ota yhteyttä

© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »