Luonkosin Piritta Fors otti yhteyttä Tarinakoneeseen. ”Rakastan kirjaasi ja voisi olla, että juuri sinä olisit oikea ihminen meitä auttamaan eteenpäin!”

Käynnistyi yhteistyö tarinallistamisen startin merkeissä. Lähdimme rakentamaan innovatiivista, tehokkaaseen kotimaiseen ja kestävään luonnonkosmetiikkaan keskittyvälle Luonkosille ydintarinaa, jonka avulla yrityksen toimintaa voisi lähteä muotoilemaan tarinakokemuksen muotoon.

Yritys halusi erottua aidolla arvolähtöisellä viestillä sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Tarinallistamisen startti aloitettiin ennakkokyselylyllä ja tarinapajalla Turussa. Stooripuu toimi jälleen apuna liiketoiminta-, asiakas- ja arvolähtöisen ydintarinan luomisessa.

Tarinan elementtejä löytyi niin taustatarinasta, arvolähtöisestä viestistä kuin itse tuotteen ja sen pakkauksen muodosta ja jo tehdystä markkinoinnista, visuaalisuudesta. Keskityttiin aitoihin elementteihin, ja luotiin näistä lähtökohdista toimintaan tarinallisuutta. Tuotiin mukaan myös fiktiivisiä elementtejä tukemaan elämyksellisyyttä. Tuotettiin tarina pääkohderyhmän kautta, mutta ei suljettu pois myöskään miehiä tuotteen käyttäjinä.

Luotiin ydintarinan ensimmäinen versio, jota muokattiin vielä yhdessä. Kävimme läpi myös tarinan käyttöön liittyviä asioita, miten tuoda tarinaa esimerkiksi tuotteisiin, messuille ja myyntiin.

Tutustu Luonkosin tuotteisiin täällä.

”Kiitos Anne hyvästä työstäsi yrityksemme ydintarinan hyväksi. Hienoja tarinan palasia oli niin paljon, että me tulimme niille jo hieman sokeiksi. Mutta kiitos Annen, saimme kasattua kokonaisen, ainutlaatuisen ja luovan kirjoitetun sekä visuaalisen tarinan.”

– Piritta Fors, Luonkos


Katso video Luonkosin ydintarinasta

Loppu on aina uuden tarinan alku.

Saisiko olla
olipa kerran?

Ota yhteyttä

© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »