Julkaistu 09.08.2013

Hei! Olen Emma – nuori ja innokas tiimiyrittäjä Jyväskylän Tiimiakatemialta. Asun ja työskentelen vielä vuoden alkuun saakka Jyväskylässä, jonka jälkeen avaan uusia ovia Tampereen seudulla.
Opinnot Tiimiakatemialla olen aloittanut syksyllä 2010 ja näihin kolmeen vuoteen on mahtunut mitä erilaisimpia projekteja aina myynnistä ja markkinoinnista tiimileaderina toimimiseen ja tapahtumien järjestämiseen. Tiimiakatemia on siis Jyväskylän Ammattikorkeakoulun yrittäjyyden huippuyksikkö, josta valmistuu vuosittain uusia tulevaisuuden yrittäjiä ja liike-elämän osaajia. Opiskelun aikana jokainen tiimiyrittäjä on osa omaa osuuskuntaa, joka toimii liiketoiminnan harjoittamisen alustana koko kolmen ja puolen vuoden ajan.
Annen ja minun yhteinen taival alkoi helmikuussa 2013 yhteisen tuttumme kautta. Minua suositeltiin ottamaan yhteyttä Anneen, sillä tulevaisuuden haaveeni sivusivat sitä, mitä Anne on uransa aikana ehtinyt tehdä. Yhtenä haaveenani on tehdä töitä tapahtumien ja niiden tuottamisen parissa – ikään kuin jatkaa siitä, mihin Tiimiakatemian opinnoissani ja käytännön projekteissa keskityin.
 

Emma Soikkeli on ensimmäinen Tarinakone-verkostotiimin jäsen.

Emma Soikkeli on ensimmäinen Tarinakone-verkostotiimin jäsen.


 
Aloimmekin jo heti alkuvuodesta Annen kanssa ideoimaan yhteistä tekemistä välillemme. Yksi ajankohtaisimmista on varmasti opinnäytetyöni, joka tullaan toteuttamaan Pirfest:n tapahtumaverkostolle liittyen tapahtumiin ja niiden tarinallistamiseen. Toteutimme jo keväällä pienen kyselyn Creamentors Oy:n tapahtumatuottajien verkostolle tarinallistamisesta. Tutkimus toi meille muutamia, mutta sitäkin arvokkaampia, vastauksia. Toivottavasti  pian kuulette jo lisää siitä, mihin nämä ensimmäiset askeleet yhteisellä tiellä johtavat!
Suuri haluni kehittää ja kehittyä on tuonut minut siihen pisteeseen jossa olen nyt. Erilaisten projektien kautta olen löytänyt tapahtumien järjestämisestä jotain, mitä haluan tehdä myös tulevaisuudessa. Yhdessä Annen kanssa saamme varmasti luoduksi jotain uutta, joka tulee mullistamaan niin Tarinakonetta kuin miksei koko tapahtumakenttääkin! Pysyhän kuulolla!
Emma Soikkeli email:  Follow Emma on twitter.
Annen jälkisanat:
Kiitos Emma, olenpas onnellinen, että olen löytänyt Sinut tiimiini! Emman kanssa yhdessä myös luomme  pikku hiljaaTarinakone-verkoston mallia: testailemme ja kehitämme. Viimeisen vuoden ajan olen hakenut Tarinakoneen listalle tekijöitä, joista tulevaisuudessa toivottavasti muodostuu Tarinakone-verkoston ydintiimi. Näin Tarinakoneen kautta voidaan tarjota tarinalähtöisen palvelumuotoilun palveluita entistä monimuotoisemmin.
Verkosto mahdollistaa sen, että pystymme tarjoamaan palveluita matkailun lisäksi myös muille palveluliiketoiminnan aloille. Kun halutaan parasta palvelua yrityksen palveluiden tarinalähtöisessä suunnittelussa, tarinan avulla erottumisessa, on Tarinakoneen tarinalammas-logo aina merkki pioneerityöstä ja laadusta tarinallistamisen osalta. Meidän intohimona Tarinakoneessa on tuottaa uusia menestystarinoita. Tämän me mahdollistamme suunnittelemalla kokonaisvaltaisia, merkityksellisiä ja inhimillisiä palvelukokemuksia – tarinallistamalla!
Tätä työtä me teemme yhdessä osaavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Sillä tarinallistaminen yksi ei riitä – myös muut yrityksen toiminnan osa-alueet täytyy saada pelittämään eli tarinastrategiat käytäntöön ja tarina parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan koettavaksi.
Ps. Jos olet tapahtumatuottaja ja kiinnostunut keskustelemaan tarinallistamisesta, otahan yhteyttä! Haemme nyt tapahtuma-alan toimijoita mukaan Emman opinnäytetyöhön, jossa kartoitamme miten tarinallistamista tapahtumakentässä tällä hetkellä hyödynnetään. Haluaisimme myös avata tapahtumatuottajien kanssa keskustelua tarinallistamisen mahdollisuuksista ja hyödyistä.
 

Takaisin
© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »