Julkaistu 17.08.2021
Valmennusyritykset hyötyvät tarinallistamisesta I Tarinavilla

Bäää! Tervetuloa elokuun Tarinavillan pariin! Lomat on loikoiltu, ja olemme nyt loikanneet takaisin työn äärelle. Tällä hetkellä työn alla ovat mm. Viitasaaren ja Vuokatin Aatelin tarinan työstämiset.  

Vinkit koulutusten tarinallistamiseen

Odotamme innolla syksyn luentoja ja tarinapajoja, livenä tai verkossa. Myös valmennukset ja koulutukset hyötyvät tarinallistamisesta. Tästä Anne kirjoitti Bonfiren Bisnesmediaan keväällä.

ZestMark Oy erottuu sitruunan raikkaalla tarinalla

Muutamia vuosia sitten teimme yrittäjyysvalmennuksia tarjoavalle ZestMark Oy:lle tarinallistamisen projektin. Ensin tunnistettiin yritykselle oma elämyksellistävä ydintarina, sitten tarinallistamisen lähtökohdat. Myöhemmin jatkettiin verkkokurssin tarinalllistamisen merkeistä.

Nyt voit kuulla lisää siitä, miten tarinallistamisen prosessi eteni. ZestMark Oy:n toimitusjohtaja Anu Manner juttelee Annen kanssa prosessista. Miksi yritys päätti hyödyntää tarinallistamista? Miten prosessi eteni? Miten ydintarinaa on hyödynnetty? Mitä hyötyä tarinallistamisesta on ollut? Suositteleeko Anu tarinallistamista myös muille yrityksille?

Se on loikka ja toinen video kaupan päälle! Katso tiivistelmä ZestMark Oy:n ydintarinasta.


Tätä blogia ylläpitää Tarinakoneen hyvin pehmeä ja erittäin fiktiivinen firman pomo Tarinalammas. Voit seurata Tarinalammasta twitterissä ja facebookissa. Miten Anne kohtasi firman pomon Tarinalampaan? Ja mikä on Tarinalampaan viesti yrityksille? Lue siitä lisää täältä.

Tarinakoneen laatimasta oppaasta löydät hyödyllisiä vinkkejä yrityksen toiminnan tarinallistamiseen. Lataa ilmainen opas täältä. Lataamalla oppaan liityt Tarinakoneen uutiskirjelistalle. Uutiskirje ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Tarinakoneen Anne Kalliomäki on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen strategisen muotoilun asiantuntija, kouluttaja ja tarinallistaja. Tarinallistamisen avulla yritykset voivat tuottaa asiakaskohtaamisia, jotka ovat vaikuttavia ja erottuvia. Anne on kirjoittanut kehittämästään tarinallistamisen menetelmästä kirjan ”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka” (Talentum 2014).  Kirja palkittiiin Hopeasulka-palkinnolla 2015. Saisiko olla Olipa kerran? 

Kiinnostaako tarinallistaminen? Ota yhteyttä

Takaisin
© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »