Julkaistu 15.11.2018

Bäää! Se on firman hyvin pehmeä ja erittäin fiktiivinen pomo Tarinalammas tässä taas. Tarinallistamisen perusvillat on niin sanotusti paaliksi pakattu, perusvilloja pääset halutessasi lukemaan kätevästi tästä tiivistelmästä.
Nyt on aika kertoa mitä tässä Tarinakoneen blogissa tapahtuu seuraavaksi!
Oletkohan siellä roikkunut ihan cliffhangerissa tätä tietoa odotellessa?  No, ehkä draaman rakentaminen ei nyt kuitenkaan ollut näin pitkälle loikittu tässä. Ja jos nyt kuitenkin roikut siellä cliffhangerissa, saattelen sinut nyt turvallisesti takaisin maan tasolle. Sillä paljastan nyt mitä olen varannut sinulle tulevaisuudessa.
Tulen julkaisemaan jatkossa täällä Tarinakoneen blogissa lisää villoja, ja ei enää mitä tahansa perusvilloja vaan kolmea erilaista villaa toistuvana sarjana! Ja hyvät ystävät, olennot kautta maan, pallon ja universumin, tässä ne nyt ovat.
 

Tarinavilla on asiakkaidemme tarina. Se on käytännön tarinatekoja ja tarinaa yhteistyöstä Tarinakoneen kanssa.
 

Niittyvilla on koettua ja nähtyä. Se on jotain mitä olemme nähneet, kuulleet ja oppineet matkoillamme.
 

Vierasvilla on oppia muilta, kotimaasta ja maailmalta. Se voi olla joskus olla myös vierailevan tähden raapustus!
Miltä kuulostaa? Ensimmäinen Tarinavilla julkaistaan 13.12. ja jatkossa sitten aina kerran kuussa, aina torstaisin, koska torstait ovat toivoa.. ei kun siis, tarinaa täynnä!


Tätä blogia ylläpitää Tarinakoneen hyvin pehmeä ja erittäin fiktiivinen firman pomo Tarinalammas. Voit seurata Tarinalammasta twitterissä ja facebookissa. Miten Anne kohtasi firman pomon Tarinalampaan? Ja mikä on Tarinalampaan viesti yrityksille? Lue siitä lisää täältä.
Tarinakoneen laatimasta oppaasta löydät hyödyllisiä vinkkejä yrityksen toiminnan tarinallistamiseen. Lataa ilmainen opas täältä. Lataamalla oppaan liityt Tarinakoneen uutiskirjelistalle. Uutiskirje ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Tarinakoneen Anne Kalliomäki on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen strategisen muotoilun asiantuntija, kouluttaja ja tarinallistaja. Tarinallistamisen avulla yritykset voivat tuottaa asiakaskohtaamisia, jotka ovat vaikuttavia ja erottuvia. Anne on kirjoittanut kehittämästään tarinallistamisen menetelmästä kirjan ”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka” (Talentum 2014).  Kirja palkittiiin Hopeasulka-palkinnolla 2015. Saisiko olla Olipa kerran? 
Kiinnostaako tarinallistaminen? Ota yhteyttä

Takaisin
© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »