Julkaistu 20.04.2021

Bää! On huhtikuun vierasvillan aika, keväisiä villoja tällä kertaa vastuullisuuden ja eettisyyden teemasta. Tarinan, hahmojen ja kuvituksen hyödyntämiseen liittyy paljon eettisiä kysymyksiä. Vastuullisen matkailun portaat – koulutuksen projektipäällikkö Rositsa Röntynen kutsui Annen ja livekuvittaja Linda Saukko-Raudan keskustelemaan kanssaan aiheesta.

Katso kiinnostava keskustelu tärkeästä aiheesta. Oletko sinä huomioinut erilaiset ihmisryhmät omassa viestinnässäsi? Oletko vastuullinen ja eettinen viestijä?

Millainen tarina tehtiin Vastuullisen matkailun portaat koulutukselle?


Tätä blogia ylläpitää Tarinakoneen hyvin pehmeä ja erittäin fiktiivinen firman pomo Tarinalammas. Voit seurata Tarinalammasta twitterissä ja facebookissa. Miten Anne kohtasi firman pomon Tarinalampaan? Ja mikä on Tarinalampaan viesti yrityksille? Lue siitä lisää täältä.

Tarinakoneen laatimasta oppaasta löydät hyödyllisiä vinkkejä yrityksen toiminnan tarinallistamiseen. Lataa ilmainen opas täältä. Lataamalla oppaan liityt Tarinakoneen uutiskirjelistalle. Uutiskirje ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Tarinakoneen Anne Kalliomäki on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen strategisen muotoilun asiantuntija, kouluttaja ja tarinallistaja. Tarinallistamisen avulla yritykset voivat tuottaa asiakaskohtaamisia, jotka ovat vaikuttavia ja erottuvia. Anne on kirjoittanut kehittämästään tarinallistamisen menetelmästä kirjan ”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka” (Talentum 2014).  Kirja palkittiiin Hopeasulka-palkinnolla 2015. Saisiko olla Olipa kerran? 

Kiinnostaako tarinallistaminen? Ota yhteyttä

Takaisin
© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »