Julkaistu 23.05.2023

Bäää! Tervetuloa toukokuun aurinkoisen villan pariin. Se on tällä kertaa tarinavilla, eli oppia asiakkailtamme ja käytännön tekemisestä.

Tällä kertaa haluan kertoa sinulle meidän ilmaisesta tarinallistamisen oppaasta. Tässä kävi nimittäin niin, että jossain kohti kevättä julkaisimme oppaasta uudistetun version. Ja hyvistä aikeista huolimatta, unohtui kokonaan viestiä tuosta.

Jos olet ladannut oppaan viime vuonna tai aikaisemmin, voit nyt käväistä nappaamassa itsellesi uudemman version tästä.

Olemme lisänneet sinulle uuteen versioon vähän lisäjuttuja. Löydät oppaasta nyt myös esimerkkejä ydintarinoista, mukana ovat Luonkos, ZestMark, Lumiukkomaailma, Vincit ja Avoine. Tarinallistamisesta on hyötyä monenlaisille yrityksille kuten nämä esimerkitkin osoittavat. Löydät uudesta oppaasta myös Stooripuun ja Tarinapolun lisäksi nyt myös Avoin Tarina-formaatin. Toivottavasti uudistetusta oppaasta on sinulle paljon iloa ja hyötyä. Ja voit jälleen loikkia eteenpäin omalla polullasi, kohti erottuvaa bisnestä!


Tätä blogia ylläpitää Tarinakoneen hyvin pehmeä ja erittäin fiktiivinen firman pomo Tarinalammas. Voit seurata Tarinalammasta twitterissä ja facebookissa. Miten Anne kohtasi firman pomon Tarinalampaan? Ja mikä on Tarinalampaan viesti yrityksille? Lue siitä lisää täältä.

Tarinakoneen laatimasta oppaasta löydät hyödyllisiä vinkkejä yrityksen toiminnan tarinallistamiseen. Lataa ilmainen opas täältä. Lataamalla oppaan liityt Tarinakoneen uutiskirjelistalle. Uutiskirje ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Tarinakoneen Anne Kalliomäki on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen strategisen muotoilun asiantuntija, kouluttaja ja tarinallistaja. Tarinallistamisen avulla yritykset voivat tuottaa asiakaskohtaamisia, jotka ovat vaikuttavia ja erottuvia. Anne on kirjoittanut kehittämästään tarinallistamisen menetelmästä kirjan ”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka” (Talentum 2014).  Kirja palkittiiin Hopeasulka-palkinnolla 2015. Saisiko olla Olipa kerran? 

Kiinnostaako tarinallistaminen? Ota yhteyttä

Takaisin
© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »