Julkaistu 19.01.2015

Uusi vuosi on lähtenyt liikenteeseen vauhdikkaasti ja isolla muutoksella: Tarinakone on muuttanuut uusiin toimitiloihin! Bää!
Mediapolis Tre_Tarinakone muutti Mediapolikselle 2015_kuva 2
Tarinakoneeni uusi koti sijaitsee Tampereen Mediapoliksella. Mediapolis on digitaalisen teollisuuden ja tarinankerronnan keskus, mikä voisikaan olla tarinalähtöistä palvelumuotoilua tarjoavalle yritykselle parempi paikka!
Mediapolis Tre_Tarinakone muutti Mediapolikselle 2015_kuva 2015
Itselleni tämä on myös hyvin nostalginen asia. Kun kelaan omaa tarinaani taaksepäin, muistan ajan kun kävelin  YLETV2:n portista sisään parikymppisenä ujona tyttönä, vasta valmistuneena audiovisuaalisen markkinoinnin yo-merkonomina vuonna 1997. Silloin aloitin työt tuotantoassarina YLETV2:n maalaiskomedia tv-sarjassa Vain muutaman huijarin tähden. Tuosta lähti liikkeelle oma urani television ja elokuvan parissa, valmistuin mediatuottajaksi, muutin Helsinkiin.
Viime toukokuussa vietettiin myös kirjani  julkkareita täällä samassa paikassa.
Mediapolis Tre_Tarinakone muutti Mediapolikselle 2015_kuva 4
Toimitilat jaan Viestintä Johanna Lassy  kanssa. Taitavaan kirjoittajaan ja viestijään Johannaan  tutustuin kun hän kirjoitti Kauppalehteen jutun tarinallistamisesta. Näin verkostot syntyvät ja kaksi tarinaosaajaa löysi paikan Mediapolikselta.
Edelleen Tohlopista Mediapoliksen tiloista löytyy myös TV2:n toiminta, muun muassa siis Pikku Kakkosta kuvataan täällä saman katon alla. Tutustu tarkemmin Mediapoliksen toimintaan ja tulevaisuuden suunnitelmiin tästä jutusta. Siitä löytyy myös vastaus siihen kysymyksistä tärkeimpään, mutta missä on Ransu?
Mediapolis Tre_Tarinakone muutti Mediapolikselle 2015
 

Takaisin
© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »