Julkaistu 30.06.2011

 
Tarinakone syntyi puoli vuotta etuajassa kesäkuussa 2008. Lapsi syntyi syöksymällä, oli heikko ja heiveröinen ja heti syntymän jälkeen joitakin viikkoja happikaapissa. Syksyllä 2008 tulokas kuitenkin tokeni ja aloitti hurjan taistelun elämästään yrityskentällä tarinallistamisen palvelun kehittäjänä ja matkailu- ja elämyspalveluyrittäjien palvelijana.


Tällä viikolla Tarinakone täyttää 3 vuotta. Lapsi on nyt leikki-ikäinen ja sen kyllä huomaa. Hän temmeltää edelleen samalla kentällä ja on syntymänsä jälkeen kokenut monenlaista, vahvistunut ja voimistunut. 


Viime aikoina Tarinakone on osoittanut uudenlaista rohkeutta ja entistä enemmän kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä. Kone kävelee ilman tukea, joskus jopa juoksee ja tekee kuperkeikkoja, puhuu jo melko hyvin, vaikka joskus vähän takeltelee ja toisinaan hoipertelee.  Kone tarvitsee vieläkin apua ja tukea, mutta on osoittanut sekä sisukkuutensa että kykynsä sekä sen, mitä voimakas tahto saa aikaan.

Tarinakone on kolmivuotisella sitkeällä taapertamisellaan osoittanut sen, että maailmassa on paikkoja uusille, luoville, rohkeille ja inhimillisille yrityksille, joiden power pointeissa on sydämen kuvia.

Takaisin
© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »