Julkaistu 08.05.2013

Tarinakone on aloittanut yhteistyön Citynomadi Oy:n kanssa. Nyt on siis mahdollista hyödyntää tarinalähtöisen suunnittelun menetelmiä ja Tarinakoneen luomaa Tarinaidentiteetin käsikirjaa myös mobiilireittien toteutuksessa!

Mikä on Citynomadi?

Citynomadi on vuonna 2009 perustettu mobiiliteknologiayritys, jonka palvelut ovat käytettävissä älypuhelimissa ja hyödyntävät paikannusominaisuuksia.
Citynomadin™ konsepti perustuu palvelukokonaisuuteen, jossa matkailijat pääsevät mobiililaitteillaan tutustumaan haluamiinsa kohteisiin valitseminaan ajankohtina. Kokonaisuuden taustalla toimii sosiaalisen median yhteisö, jossa yritykset ja ihmiset jakavat tuottamiaan ja tekemiään reittejä muille käyttäjille.
citynomadiPastedGraphic-1

Reittien tarinaidentiteetti

Tarinallistamalla saat alueesi, konseptisi tai yrityksesi syvimmän olemuksen ja persoonallisuuden näkymään näissä reiteissä. Juuri sinun hankettasi varten laaditun tarinaidentiteetin avulla voit tuottaa reittejä, joissa on vahva tarinallinen rakenne eli juoni. Reittien Tarinaidentiteetin käsikirja laaditaan nimenomaan sinun reittiesi tarinallistamista varten.
Reittien tarinaidentiteetin käsikirja sisältää reittien tarinalähtöisen suunnittelun ydinviestin, oman Stooripuun, syntytarinan, hahmot, teemat sekä lähtökohdat sille, miten tarina jalkautuu reittiin tai reitteihin. Käsikirjan (laajuus n. 5 sivua) avulla sinun on helppo suunnitella reitteihin tarinallinen juoni. Tarinaidentiteetin rakentamisessa huomioidaan myös alueelliset erityispiirteet. Mobiilireitit ovatkin mitä parhain keino vahvistaa alueen identiteettiä ja vetovoimaisuutta.
Tarinaidentiteetin lisäksi Tarinakoneesta voit tarvittaessa ostaa apuja myös yksittäisten reittien käsikirjoittamiseen tarinaksi.Reitti voidaan rakentaa esimerkiksi alueen historiallisten hahmojen väliseksi dialogiksi. Käy tutustumassa erääseen Tarinakoneen toteuttamaan projektiin, jossa reitin opastus on käsikirjoitettu dialogiksi. Tarinakoneen sivuilta löydät lisää asiakastarinoita.

 

Takaisin
© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »