Julkaistu 20.12.2024

Bäää! Joulukuun villassa matkaamme Tampereen kaupungin joulutunnelmiin ja pohdimme paikallisuuden roolia kauppojen näyteikkunoilla sekä kaupunkien brändäyksessä. Lisäksi tutustumme Suomen kauneimman joulukaupungin tarinaan eli Pitsikaupungin jouluun Raumalla.

Tästä alta pääset katsomaan tämän kertaisen villan. Näissä merkeissä haluamme samalla kiittää sinua aivan erityisellä lämmöllä siitä, että olet olemassa ja että sydämesi sykkii tarinallistamiselle, jonka ytimessä pehmeämpi ja inhimillisempi tapa tehdä bisnestä. Vähemmän porua, enemmän villoja! Tarjotaan tarina asiakkaille koettavaksi myös vuonna 2025.

Tarinalampaan jälkiloikka! Muista tykätä videosta, jos se meni sulla myötäkarvaan ja tilaa samalla meidän YouTube-kanava, niin pysyt mukavasti mukana meidän tarinavilloissa myös jatkossa.


Tätä blogia ylläpitää Tarinakoneen hyvin pehmeä ja erittäin fiktiivinen firman pomo Tarinalammas. Voit seurata Tarinalammasta Instagramissaja Facebookissa. Miten Anne kohtasi firman pomon Tarinalampaan? Ja mikä on Tarinalampaan viesti yrityksille? Lue siitä lisää täältä.

Tarinakoneen laatimasta oppaasta löydät hyödyllisiä vinkkejä yrityksen toiminnan tarinallistamiseen. Lataa ilmainen opas täältä. Lataamalla oppaan liityt Tarinakoneen uutiskirjelistalle. Uutiskirjeen Tarinalammas toimittaa postilaatikkoosi kerran kuukaudessa.

Tarinakoneen Anne Kalliomäki on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen palvelumuotoilun ja tuotteistamisen asiantuntija, kouluttaja ja tarinallistaja. Tarinakone Oy:sta voit ostaa tarinallistamisen luentoja, valmennuksia, sparrausta sekä yrityksille ja alueille elämyksellisiä ydintarinoita. Tarinallistamisen avulla yritykset voivat tuottaa asiakaskohtaamisia, jotka ovat vaikuttavia ja erottuvia. Anne on kirjoittanut kehittämästään tarinallistamisen menetelmästä kirjan ”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka” (Talentum 2014).  Kirja palkittiiin Hopeasulka-palkinnolla 2015. Saisiko olla Olipa kerran? 

Kiinnostaako tarinallistaminen? Ota yhteyttä

Takaisin
© 2025 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »