Julkaistu 26.03.2015

otava

             ja

logo_R_w500

 

Lampaan villaisen pehmoisia uutisia! Olen aloittanut yhteistyön Otavan Opiston kanssa ja tarjolla on nyt Tarinakoneen historiassa lähes ensimmäiset avoimet koulutukset. Yleensä koulutukseni ovat erilaisten organisaatioiden, yritysten tai esimerkiksi hankkeiden tilaamia.

Otavan Opiston tarinatyöpajoihin myös Sinä voit osallistua!

Suuntaamme nämä kurssit kahdelle erilaiselle ryhmälle. Ensimmäiset tarinakurssit on suunnattu yrittäjille, yrityksen johdolle, markkinoinnista tai tuotekehityksestä vastaaville. Jälkimmäinen kokonaisuus aloitteleville yrittäjille, omaa suuntaa etsiville. Otavan Opiston tarinatyöpajoissa opit muotoilemaan asiakkaasi palvelukokemuksen tarinaksi ja luomaan yrityksellesi omat tarinanäyttämöt. Tarinallistamisen avulla valloitat asiakkaasi sydämen!

Tässä alla lisätietoa  kurssien sisällöistä, hinnasta ja ilmoittautumisohjeet. Kannattaa ilmoittautua nopeasti!  Pidämme ryhmät melko pieninä.

TARINA TEKEE PALVELUSTA KOKEMUKSEN! 

Mediapolis Tre_Tarinakone muutti Mediapolikselle 2015_kuva 4

Nyt erotutaan ja myydään tarinalla

Näissä tarinatyöpajoissa pääset työstämään tarinaa oman yrityksesi ja yrityksesi asiakkaan näkökulmasta. Asiakkaan kokemuksen elämyksellistäminen tarinan avulla on vielä uutta, lähde mukaan edelläkävijoiden joukkoon!
Tarinallistaminen uusi asia? Lukaise alkuun vielä vaikka tämä ja tämä.
TARINALLISTAMINEN PERUSKURSSI
1. päivä: Yrityksen tarinaidentiteetti 25.4.2015

2. päivä: Asiakkaan tarinapolku 26.4.2015

 
Tämän jälkeen voit syventää tarinaosaamistasi jatkokurssilla!      IMG_9878 uusi 2
TARINALLISTAMINEN JATKOKURSSI
Osallistujat lähettävät palvelun tarinakäsikirjoitusten ensimmäiset versiot kouluttajalle ennen työpajaa.
 
1. päivä: Palvelun tarinakäsikirjoittaminen 16.5.2015

2. päivä: Yrityksen tarinanäyttämöt 17.5.2015

 
Varaa oma paikkasi työpajoihin nyt!
Hinta:

 Ilmoittautuminen:

 

Mediapolis Tre_Tarinakone muutti Mediapolikselle 2015_kuva 4

 

HEI OMAAN SUUNTAASI ETSIVÄ LUOVAN

ALAN TEKIJÄ TAI HUMANISTI!

Tämä koulutus on Sinulle.

Mistä ja miten löydän oman juttuni? Miten markkinoida omaa osaamistaan?
Miten tuotteistan osaamiseni? Minustako yrittäjä?

”Olen nähnyt miten tärkeää varsinkin yrittäjyydessä on fokusoituminen,

oman osaamisen löytäminen sekä siihen pitkäjännitteisesti keskittyminen.
Suunnan löytäminen vaatii kuitenkin oman itsensä tuntemista ja tämän lisäksi myös uusien osaamistarpeiden havainnointia, millaisia tarpeita liiketoiminnan kentällä on juuri nyt syntymässä? Missä minä voisin palvella parhaiten? Stooripuun kasvattaminen voi olla menestystarinasi alku. Tarinaa ei synny, jollet ensin istuta puuta. Kaikki lähtee liikkeelle ideasta, käytännönläheisestä oivalluksesta, joka on riittävän vahva ja kipinöivä synnyttämään liikkeellä laittavan voiman,
joka myös pitää liikkeessä, silloin kun mutkia, kuoppia ja mäkiä on vastassa.”

Anne Kalliomäki, Tarinakone –

Tarinalähtöinen palvelumuotoilu on uudenlainen menetelmä tuottaa inhimillisiä ja merkityksellisiä asiakaskohtaamisia. Tarinalähtöisestä tekemisestä on apua myös silloin kun haet omaa suuntaasi tai aloittelevan yrityksesi punaista lankaa!
 
Tarinatyöpaja 1. Oman osaamisen tarinallistaminen  23.4.2015IMG_0622 1
Tarinallistamisen avulla kiteytetään oma osaaminen, vahvistetaan omia vahvuuksia sekä viestitään osaamisesta mielenkiintoisella tavalla. Tarinan avulla tuodaan esiin oman oppimisen polkua sekä siihen liittyviä syy-seuraus-suhteita.
Työpajassa jokainen työstää omaa tarinaa Tarinakoneen Stooripuu-mallin avulla. Stooripuu  on keino tuoda omaa osaamista myös itselle näkyväksi sekä tunnistaa yksityiskohtia ja oman osaamisen havainnollistamisen keinoja.
Aloittaville yrittäjille prosessi on hyvä keino selkeyttää omaa fokusta. Tarinan kautta löytyy keinoja paitsi markkinoida myös tuotteistaa omia tuotteita ja palveluita muotoon, jossa asiakkaan on sekä hauskempi että helpompi ostaa.
Tarinatyöpaja 2. Oman tarinan visualisointi  24.4.2015
Toisella kerralla keskitytään tarinan visualisoitiin. Lehdistä kuvia leikkaamalla: omaa tarinaa visualisoimalla luomme tunnelmakartan, joka toimii oman tarinamme kuvakäsikirjoituksena ja punaisena lankana. Työpaja sisältää luennon oman tarinan visualisoinnista eli tarinan kertomisesta visuaalisen kerronnan avulla esimerkiksi portfoliossa, videolla tai omilla kotisivuilla. Lisäksi työpajaosuus, jossa  työstetään oman tarinan visualisointia stooripuun ympärille kuvien avulla. Harjoitellaan oman tarinan kertomista visuaalisen stooripuun avulla lopuksi pareittain.
Varaa oma paikkasi työpajoihin nyt! 
Hinta:
Tarinatyöpaja 1&2: yhteensä  175€/osallistuja.
 
Ilmoittautuminen:
Tarinatyöpaja 1&2: http://ilmoittautuminen.otavanopisto.fi/tarinatyopaja
 
Vastaamme Otavan Opiston Jeren kanssa mielellämme kysymyksiin ja tarkennamme tarvittaessa. Jere käytännön järjestelyiden ja ilmoittautumisen osalta, minä koulutuksen sisältöjen osalta.
Lisätietoja:
Anne Kalliomäki, Tarinakone
, 040 537 1939
www.tarinakone.fi
Jere Rinne, Otavan Opisto
, 045 865 4001
www.otavanopisto.fi

Takaisin
© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »