Julkaistu 04.01.2016

tapahtuu
 
Annen nöyrästä pyynnöstä informoin seuraavasta muutoksesta täällä Tarinakoneen omalla laitumella.
Viime syksynä tarinan elävöittäjä Eva Lähteenmäki ja Anne käynnistivät kokeilun, jossa Eva astui virallisesti mukaan Tarinakoneen rivistöön. Tätä muutosta oli valmisteltu parisen vuotta. Iso muutos se olikin.
Syksyn aikana Anne ja Eva joutuivat kuitenkin toteamaan, että nyt on loikittu vähän liian vauhdikkkaasti. Siis kuin päättömät kanat konsanaan, eikä mietitty yhteisen liiketoiminnan edellytyksiä loppuun asti.
Onneksi tekemällä oppii ja sorkat ne vaan vahvistuvat kolhuista.
Yhteisellä päätöksellä todettiin ennen vuoden loppua, että Eva rakentaa nyt sittenkin omaa yritystään ja jatkamme hyvinä yhteistyökumppaneina. Evan oma yritys on nyt Tarinakoneen uusi yhteistyökumppani ja tarinan elävöittämisen täsmäiskujen osalta Tarinakoneen asiakkaita palvelee nyt siis jatkossa Somina.
Tarinakone jatkaa kuten tähänkin asti tuttuun tapaansa tuottamalla tarinaidentiteettejä ja palveluiden tarinakäsikirjoituksia. Lisäksi Anne loikkii lavoille ja tarinatyöpajoihin innostamaan ja innostumaan teidän kanssa niistä hyödyistä, joita tarinallistaminen yrityksille tuottaa.
Näillä muutoksilla siis loikimme kohti tulevaa vuotta. Kuono kohti tulevaa, sillä rohkeat muistetaan! Pysyhän tarinassa siellä, ystävä hyvä.

Takaisin
© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »