Julkaistu 14.03.2016

tapahtuu

Tuolla netin ihmeellisessä maailmassa loikkiessani törmäsin Niinan perustamaan upouuteen Facebook sivustoon WowHowFinland.

Pyysin Niinaa kertomaan lisää, sillä tämähän vaikuttaa oikein hyvältä jutulta matkailun parissa toimiville. Niinan konseptiin kuuluu myös sivuston markkinointi kansainvälisille toimijoille.

Eli eipä muuta kuin lähettämään Niinalle materiaalia omista kohteista. Kuva ja pieni tarina on paras yhdistelmä!

Hyvä matkakohteen tunnistaa siitä, että se herättää voimakkaita tunteita ja siitä jää pysyviä muistijälki. Suomi on täynnä sykähdyttäviä kohteita, kunhan ne vain osaa löytää.

Ja tässä WowHowFinland haluaa auttaa omalla tyylillään ja pienen toimijan ketteryydellä.

WowHowFinland on Niina Sinkkosen helmikuussa 2016 perustama Facebook-sivu, joka auttaa ulkomaalaisia vierailijoita saamaan enemmän irti vierailustaan Suomessa. 

Wowhow_kansi

WowHowFinland tarvitsee jatkuvasti uusia sisältöjä ja tarjoaakin suomalaisille matkailualan toimijoille mahdollisuutta esitellä kiinnostavia palveluitaan tai tuotteitaan sivulla.

Näkyvyys on tässä vaiheessa ilmaista (sisällöistä ei myöskään makseta palkkioita). Alkuvaiheessa julkaistuja päivityksiä voidaan käyttää myöhemmin uudestaan, kun sivulle on kertynyt enemmän tykkääjiä.

Julkaistavat sisällöt voivat olla mitä vain kuva + kuvateksti yhdistelmästä tai meemeistä lyhyisiin blogiteksteihin ja videoihin.

Sisältöjen tulee olla matkailijoita palvelevia ja kiinnostavia. Liian selvästi ”mainosmaisia” tekstejä ei julkaista.

Sivuston ylläpito pidättää oikeuden valita julkaistavat sisällöt ja niiden ajankohdan sekä muokata sivulle tarjottavia päivityksiä.

Sivun kielenä on englanti, joten tarjottavien sisältöjen tulee olla sujuvaa englantia.

Sivun ylläpitäjä voi tarvittaessa tehdä vapaan käännöksen tarjottavista sisällöistä kohtuullista korvausta vastaan.

Koska WowHowFinland ei takaa julkaisevansa kaikkia tarjottuja sisältöjä, kannattaa ottaa yhteyttä sivun ylläpitoon jo ideavaiheessa, jos sisällöntuottaminen vaatii tekijältä vaivannäköä.

Wowhow_kansi2

Sisältöjä voi tarjota osoitteeseen , yksityisviestinä WowHowFinlandin Facebook-sivulle tai puhelimitse numeroon 044 5454 551/Nina.

Sivun ylläpitäjä Niina Sinkkonen on filosofian maisteri, yrittäjä ja intohimoinen matkailija. Hän muistaa vieläkin elävästi kuinka häikäisevältä Petran vaaleanpunainen kalliokaupunki näytti, kun se avautui kamelikyydin päätteeksi silmien eteen 90-luvun alussa. Ja kuinka taianomaisen tunnelman puista roikkuvat kynttilälyhdyt loivat pieneen ulkoilmaravintolaan Gambian yössä. Niinalle nämä olivat wow-elämyksiä. Nyt hän haluaa, että yhä useampi matkailija pääsee kokemaan näitä wow-elämyksiä Suomessa! 

Takaisin
© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »