Julkaistu 08.09.2011

Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin julkaisema Matkailun tuotekehittäjän käsikirja on erittäin hyvä työkalu matkailuyrittäjälle. Käsikirjasta löytyy runsaasti hyödyllistä tietoa tuotteiden suunnitteluun. Mahtavaa, että näin paljon hyvää tietoa on kaikkien saatavilla ja hyödynnettävissä verkossa. Suuret kiitokset tekijöille!

Käsikirja on tarkoitettu erityisesti pienille yrityksille, joille erityisen tärkeää on verkostoituminen sekä tuotteen ja toiminnan hahmottaminen osana ympäröivää kohdetta. Käsikirja helpottaa tuotekehitystä; kirjan oppien avulla tuotekehitystä voi tehdä sekä kestävästi että ennakoivasti.

Käsikirja tuo usein kaukaiseksi jäävän tuotekehityksen lähemmäs matkailutoimijoiden arkea, vahvistaa matkailuyritysten profiloitumista sekä antaa tuotekehitykseen konkreettisia työkaluja. Kirjan pääajatuksena on se, että itse matkailutuote syntyy matkailupalvelun tarjoajien, asiakkaiden ja paikallisten kohtaamisissa.

Käsikirjassa puhutaan monista samoista asioista, joita Tarinakone hyödyntää omassa työssään matkailuyrittäjien kanssa. Esimerkiksi kirjassa käsitelty draaman kaari ja polkutyökalu ovat Tarinakoneen palveluiden ydintä. Tarinakoneesta matkailuyrittäjä saa apua oppien käytäntöön viemiseen; erityisesti tarinallistamisen ja dramaturgian hyödyntämiseen.

Tutustu Matkailun tuotekehittäjän käsikirjaan ja lue lisää vaikkapa draaman kaaresta.

Takaisin
© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »