Julkaistu 04.03.2013

Huh, hiki siinä tuli!  Tarinakoneen uudet kotisivut on nyt julkaistu. Kiitos Suomen Pienyrittäjäin Mainostoimistolle hyvästä työstä.
Tarinakone on toiminut 4,5 vuotta ja tämä oli nyt kolmas iso kotisivuihin liittynyt muutos. Toivottavasti löydät uusilta kotisivuilta tietoa tarinallistamisesta ja sen hyödyistä entistä helpommin!
Uudistuneilta sivuilta pääset lataamaan asiakastarinat koneellesi ilman, että sinun tarvitsee jättää yhteystietojasi. Näin pääset helposti lukemaan asiakkaiden palautetta Tarinakoneen tekemistä töistä ja yhteistyön sujumisesta.
Blogi on elänyt alkuvuoden hiljaiseloa, mutta nyt lähden herättelemään blogiakin jälleen eloon. Nyt kun kevätaurinkokin jo pilkistelee, niin alkaa jälleen draivia löytymään!
Tarinakoneen Facebook-sivulla puolestaan Tarinalammas on innostunut avaamaan kuononsa ja kommentoimaan ajankohtaisia asioita ja minun tekemisiäni. Kannattaa käydä tsekkaamassa lampaan mietteitä!
Suurella ilolla sinun tarinakumppanisi nyt ja tulevaisuudessa,
Tarinakoneen Anne 
p.s. Vaikka uusilta sivuilta viittaus ilmaiseen konsultointiin on poistettu, on ensimmäinen tapaaminen tai puhelinpalaveri kanssani aina ilmainen, eikä velvoita sinua ostamiseen. Jos kaipaat apua tarinallistamiseen, ota yhteyttä!

Takaisin
© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »