Julkaistu 07.09.2021

Bäää! Syyskuu mikä kuukausi! Kun illat pimenevät, on taas tarinoiden aika. Ja hyvä aika muistella menneitä. Ja niinpä me teemmekin. Tässä Niittyvillassa kirmaamme nyt aina lokakuulle 2020.

Olemme nimittäin unohtaneet jakaa teille tämän Luovan osaston podcastin, jossa Anne oli Fulmore Oy:n toimitusjohtajan Jussi Junikan vieraana keskustelemassa tarinallistamisesta.

Mitä tarinallistaminen oikein on ja mitä hyötyä siitä on? Mitä hyötyä tarinallistamisesta on myös B2B yrityksille? Miten tarinallistaminen linkittyy yrityksen johtamiseen, strategiaan ja työntekijäkokemuksen rakentamiseen? Miten aloittaa tarinallistaminen oman yrityksen toiminnassa?

Ota mukava asento tai lähde kirmaamaan syksyn värikkäälle niitylle luurit korvissa ja kuuntele haastattelu tästä alta. Podcastin kesto noin 48 minuuttia.


Tätä blogia ylläpitää Tarinakoneen hyvin pehmeä ja erittäin fiktiivinen firman pomo Tarinalammas. Voit seurata Tarinalammasta twitterissä ja facebookissa. Miten Anne kohtasi firman pomon Tarinalampaan? Ja mikä on Tarinalampaan viesti yrityksille? Lue siitä lisää täältä.

Tarinakoneen laatimasta oppaasta löydät hyödyllisiä vinkkejä yrityksen toiminnan tarinallistamiseen. Lataa ilmainen opas täältä. Lataamalla oppaan liityt Tarinakoneen uutiskirjelistalle. Uutiskirje ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Tarinakoneen Anne Kalliomäki on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen strategisen muotoilun asiantuntija, kouluttaja ja tarinallistaja. Tarinallistamisen avulla yritykset voivat tuottaa asiakaskohtaamisia, jotka ovat vaikuttavia ja erottuvia. Anne on kirjoittanut kehittämästään tarinallistamisen menetelmästä kirjan ”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka” (Talentum 2014).  Kirja palkittiiin Hopeasulka-palkinnolla 2015. Saisiko olla Olipa kerran? 

Kiinnostaako tarinallistaminen? Ota yhteyttä

Takaisin
© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »