Julkaistu 01.03.2022

Bäää! Tervetuloa uuden Niittyvillan pariin. Nämä Niittyvillat ovat aina jotain matkalla koettua ja nähtyä.

Tällä kertaa jaamme sinulle Ellaren ja Tarinakoneen ilmaisen webinaarin, jossa Pirjo ja Anne kertovat miten johdat matkailukohteen toimintaa tarinan avulla.

Kiinnostuitko tarinan voimasta kohteen kehittämisessä? 

Varaa ilmainen etämeetti Annen ja Pirjon kanssa. Laita viestiä tästä.

Kevätaurinkoa kuonoon, nähdään jälleen huhtikuun villojen merkeissä! 


Tätä blogia ylläpitää Tarinakoneen hyvin pehmeä ja erittäin fiktiivinen firman pomo Tarinalammas. Voit seurata Tarinalammasta twitterissä ja facebookissa. Miten Anne kohtasi firman pomon Tarinalampaan? Ja mikä on Tarinalampaan viesti yrityksille? Lue siitä lisää täältä.

Tarinakoneen laatimasta oppaasta löydät hyödyllisiä vinkkejä yrityksen toiminnan tarinallistamiseen. Lataa ilmainen opas täältä. Lataamalla oppaan liityt Tarinakoneen uutiskirjelistalle. Uutiskirje ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Tarinakoneen Anne Kalliomäki on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen strategisen muotoilun asiantuntija, kouluttaja ja tarinallistaja. Tarinallistamisen avulla yritykset voivat tuottaa asiakaskohtaamisia, jotka ovat vaikuttavia ja erottuvia. Anne on kirjoittanut kehittämästään tarinallistamisen menetelmästä kirjan ”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka” (Talentum 2014).  Kirja palkittiiin Hopeasulka-palkinnolla 2015. Saisiko olla Olipa kerran? 

Kiinnostaako tarinallistaminen? Ota yhteyttä

Takaisin
© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »