Julkaistu 20.12.2013

joululammas-transparentti_w500

Tarinalammas tässä terve!

 
Jo joutui joulu tonttuisa, vuodesta aika hilpein!
Anne tuolla rentoutuu pää alaspäin sohvalla. Sanoo, että kun veri menee päähän, ajatukset virtaa paremmin. Viimeistelee samalla kirjasta lukua dramaturgiasta.
Punaiset Villasukat Anne Tarinakone 2013
Vuosi on Tarinakoneessa ollut työn täyteinen; viikko sitten Anne kävi pitämässä valmiista gradusta seminaariesitelmän Jyväskylän yliopistolla (gradu jakoon vuoden alussa) ja Annen kirjan ”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka” ennakkomyynti on jo alkanut. Kirja julkaistaan 15.5.2014. Huh!
Kuluneen vuoden aikana tarinatyöpajoja on jälleen ollut ympäri Suomea. Oman tarinaidentiteetin käsikirjan ovat saaneet ainakin Harmoonitehtaan talo, Käsityön talo Loftet, Jättiläisenmaa, Hullu Poron uusi kehitteillä oleva kohde sekä Joulupukki, jonka virallisena toimistona on tietenkin Joulupukin kammari. Lisäksi pitkä näyttelyprojekti Jyväskylän yliopiston museon kanssa sai päätöksensä marraskuun avajaisissa, jossa vieraina olivat itse Uno ja Wolmar!
Siellä se Anne nyt pohtii, että kun niin monilla asiansa tuntevilla puhujilla on punaiset sukat, pitäisikö hänen nyt sitten ryhtyä käyttämään kouluttajana punaisia villasukkia?
Tiesitkö muuten miksi minä, Tarinalammas, toimin Tarinakoneen logona ja maskottina? Lammas ei ole mediaseksikäs, sanoi yksikin konsulentin planttu. Mutta Tarinakone on hiukan kuin lammas; lammas tuottaa villoja, Tarinakone punaisia lankoja. Lampaan villat tuottavat lämpöä, hieman samaan tyyliin inhimillistä lämpöä palveluihin tuottaa myös tarinallistaminen. Sydämet sykkivät tarinoille! <3
Kuuntelehan vielä tästä, kuinka mää laulan teille joululaulun!

Takaisin
© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »