Julkaistu 28.01.2024

Bää! Hyvää tätä vuotta, ystävä. Aloitamme uuden vuoden Vierasvillan merkeissä. Se on aina oppia muilta. Tällä kertaa kuulemme palvelumuotoilija, Pohjolan tytär, Mimosa Sukasen ajatuksia siitä, miten Kalevalaa voidaan hyödyntää matkailun tuotteistamisessa. Mimosa esittelee meille myös uuden Kalevalasta ammentavan pakopelin, joka nyt tilattavissa.

Tuonela -liikkuva pakopeli on jännittävä matka tuonpuoleiseen ja takaisin. Elämme vastakkainasettelun aikaa ja ihmiset ovat kadottaneet elämän tarkoituksen. Tehtävänä on koota rikkauksia ja ihmeitä suoltava Sampo, viisaita neuvoja kuunnellen, varkaita varoen. Peliaikaa on 60 minuuttia. Johan loikkii!

Pääset katsomaan Mimosan ja Annen juttutuokion tästä alta.

Teemalähtöinen tuotteistaminen tietylle valitulle kohderyhmälle toimii nyt matkailussa. Tästä syystä olemme laatineet myös uuden valmennuspolun Visit Finland Akatemian tarjontaan yhdessä yhteistyökumppanimme Hanna Lakin kanssa. Tutustu polkuun täällä.


Tätä blogia ylläpitää Tarinakoneen hyvin pehmeä ja erittäin fiktiivinen firman pomo Tarinalammas. Voit seurata Tarinalammasta instagramissaja facebookissa. Miten Anne kohtasi firman pomon Tarinalampaan? Ja mikä on Tarinalampaan viesti yrityksille? Lue siitä lisää täältä.

Tarinakoneen laatimasta oppaasta löydät hyödyllisiä vinkkejä yrityksen toiminnan tarinallistamiseen. Lataa ilmainen opas täältä. Lataamalla oppaan liityt Tarinakoneen uutiskirjelistalle. Uutiskirjeen Tarinalammas toimittaa postilaatikkoosi kerran kuukaudessa.

Tarinakoneen Anne Kalliomäki on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen strategisen muotoilun asiantuntija, kouluttaja ja tarinallistaja. Tarinallistamisen avulla yritykset voivat tuottaa asiakaskohtaamisia, jotka ovat vaikuttavia ja erottuvia. Anne on kirjoittanut kehittämästään tarinallistamisen menetelmästä kirjan ”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka” (Talentum 2014).  Kirja palkittiiin Hopeasulka-palkinnolla 2015. Saisiko olla Olipa kerran? 

Kiinnostaako tarinallistaminen? Ota yhteyttä

Takaisin
© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »