Julkaistu 16.12.2010

Syksyn aikana olen käynyt opettamassa tarinallistamista ja elämyspalveluiden käsikirjoittamista  Jyväskylän aikuisopiston matkailulinjan opiskelijoille.
Projektina opiskelijoilla oli suunnitella ja toteuttaa Jyväskylän Aren aukion joulukylään elämyksellinen lapsille suunnattu tapahtuma-
konsepti. Lopputuloksena syntyi Rekituunaamo. Hieno lopputulos opiskelijoilta tiukasta aikataulusta ja niukoista resursseista huolimatta! Kiitos myös projektin vastuuopettajalle Merja Välimaalle ja Jyväskylän elävän kaupunkikeskustan toiminnanjohtajalle Mari Pitkäselle yhteistyöstä.

Lasten koristelema reki valmiina.

Joulupukki on unohtanut tuunata rekensä joulukuntoon ja pyytääkin nyt keskisuomalaisia lapsia auttamaan reen kunnostamisessa ja koristelussa. Koristelu tapahtuu joulukylässä Jyväskylän Aren aukiolla ajalla 11. – 19.12. 2010. 
Joulupukille lähetetään viikon aikana valokuvia valmistuvasta reestä. Joulupukilta tulee myös lapsille ääniviestejä, joissa hän kommentoi reen valmistumista ja esittää toiveita reen tuunaamisesta.
Lapsille on jaossa passeja, joihin he saavat  merkinnän aina käydessään rekituunaamossa. Valmiit, jo tuunatut reen osat, peitetään. Näin jännitys säilyy loppuun asti.
Viimeisenä päivänä 19.12. valmis reki paljastetaan kokonaisuudessaan yleisölle ja luovutetaan joulupukille. Joulupukki siis itse tulee tarkistamaan ja vastaanottamaan rekensä Jyväskylään. Reen koristelussa mukana olleet lapset saavat joulupukilta pienen palkinnon. 
Takaisin
© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »