Julkaistu 19.12.2023

Bäää! On vuorossa tämän vuoden viimeinen villa. Se on Niittyvilla eli koettua ja nähtyä, matkoilla opittua. Ja tällä kertaa matkaamme linjoja pitkin meille tuttuun paikkaan, Joulupukin Pajakylään, ja siellä Touhutonttu Antin juttusille. Tonttuun tutustuimme aikoinaan Joulupukin Kammarin projektin yhteydessä.

Nyt on aika kysyä tontulta vähän Pajakylän kuulumisia näin joulun lähestyessä. Mistä jouluelämys matkailussa oikein koostuu? Miten tonttujen yhteistyö toimii? Mistä löytyy oikea joulumieli? Muun muassa näihin kysymyksiin tonttu vastaa tässä alla olevalla videolla.

Tällä jouluteemaisella videolla haluamme toivottaa Sinulle tunnelmallista ja tarinallista joulua 2023. Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille blogin seuraajille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Nähdään uusien villojen merkeissä taas ensi vuonna!


Tätä blogia ylläpitää Tarinakoneen hyvin pehmeä ja erittäin fiktiivinen firman pomo Tarinalammas. Voit seurata Tarinalammasta instagramissaja facebookissa. Miten Anne kohtasi firman pomon Tarinalampaan? Ja mikä on Tarinalampaan viesti yrityksille? Lue siitä lisää täältä.

Tarinakoneen laatimasta oppaasta löydät hyödyllisiä vinkkejä yrityksen toiminnan tarinallistamiseen. Lataa ilmainen opas täältä. Lataamalla oppaan liityt Tarinakoneen uutiskirjelistalle. Uutiskirjeen Tarinalammas toimittaa postilaatikkoosi kerran kuukaudessa.

Tarinakoneen Anne Kalliomäki on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen strategisen muotoilun asiantuntija, kouluttaja ja tarinallistaja. Tarinallistamisen avulla yritykset voivat tuottaa asiakaskohtaamisia, jotka ovat vaikuttavia ja erottuvia. Anne on kirjoittanut kehittämästään tarinallistamisen menetelmästä kirjan ”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka” (Talentum 2014).  Kirja palkittiiin Hopeasulka-palkinnolla 2015. Saisiko olla Olipa kerran? 

Kiinnostaako tarinallistaminen? Ota yhteyttä

Takaisin
© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »