Julkaistu 07.12.2012

Tarinakoneen kuusiosainen blogisarja päättyi viime viikolla. Blogisarjan tekstit löydät Tarinakoneen blogista ja sen osiin pääset kätevästi palaamaan tämän bloggauksen lopussa olevasta sisällysluettelosta.
Tämä blogisarja raapaisi laajaa asiaa vain hieman; erilaisista kerronnan keinoista voisi kirjoittaa eri näkökulmista vaikka useampia kirjoja.
Toivottavasti blogisarjasta on ollut sinulle hyötyä oman yrityksesi palveluiden tarinallistamisessa. Tarinallistamisessa on kyse myös näkökulman muutoksesta – siitä, että näemme yrityksemme palveluympäristön näyttämönä ja tuottamamme palvelut tarinoina, joita kerromme asiakkaallemme – erilaisin kerronnan keinon.
Kuulisin todella mielelläni myös ajatuksiasi tästä sarjasta. Antoiko se sinulle eväitä, ideoita ja ajatuksia tarinan rakentamisesta? Avasiko se erilaisia kerronnan mahdollisuuksia? Tuliko mieleen kysymyksiä tarinallistamisesta johon toivoisit, että vastaisin?
Tarinakoneen blogi on avoin myös vierailevien kirjoittajien blogiteksteille. Toivoisin, että tässä blogissa voisimme yhdessä tuoda esiin tarinallistamisen keinoja, jakaa vinkkejä ja koettaa löytää ratkaisuja tarinallistamisen haasteisiin. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluaisit kertoa oman tarinasi Tarinakoneen blogissa!
Blogisarja: Tarinallistamisen kerronnan keinot
1)   Esineet ovat osa tarinallistamista
2)   Muista myös värit!
3)   Miten puhut tarinaasi?
4)   Ääni on vahva tarinankerronnan elementti
5)   Kuvat, videot ja tekstit – näytä, älä kerro!
6)   Aistit palveluiden tarinallistamisessa

Tarinallistamisen avulla tuotat tähtihetkiä!

Takaisin
© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »