Julkaistu 10.12.2021

Bäää! Joulukuun loikka! Se on Niittyvillan aika. Tällä kertaa kerron sinulle siitä, mitä opimme vierailulla Break Sokos Hotel Bombassa. Loikin ilosta, kun huomasin, että hotellista löytyi pieniä tarinallisia yksityiskohtia. Tässä niistä kolme, inspiraatioksi!

Suloinen villieläin hotellihuoneen käytävällä 

Miten kuvamaailma yrityksesi seinillä tukee tarjoamaasi tarinakokemusta?

Hotelleissa ja ylipäätään majoituspalveluiden yhteydessä olisi hienoa nähdä vielä enemmän juonellista tarinan kuljetusta, jossa seinien kuvat saisivat tarinallista jatkoa huoneiden puolella.

Lintuja seinillä

Tilan visuaaliset elementit jatkuivat myös hotellin kylpylän puolella. Visuaalista maailmaa tukemaan kannattaa rakentaa myös äänimaailmoja. Linnut Bomban seudulla linkittyvät karjalaisten Kukkilintuun, joka tuo viestiä valosta, rakkaudesta ja onnesta.

Tarinalliset elämyssuihkut

Spa-osastolla ilahduttivat myös tarinalliset suihkut, joista pystyi valitsemaan suihkun teemaksi esimerkiksi Carelian Heritage tai Bomba Wildlife? Jälkimmäinen on melkoisen kylmä yllätys!

Nämä suihkut ovat hyvä esimerkki siitä, miten tarinallistamisessa on kyse juuri siitä, että palvelu muotoillaan tarinaksi.

Minkä yrityksesi toiminnan sinä voisit tarinallistaa heti alkuvuodesta? 


Tätä blogia ylläpitää Tarinakoneen hyvin pehmeä ja erittäin fiktiivinen firman pomo Tarinalammas. Voit seurata Tarinalammasta twitterissä ja facebookissa. Miten Anne kohtasi firman pomon Tarinalampaan? Ja mikä on Tarinalampaan viesti yrityksille? Lue siitä lisää täältä.

Tarinakoneen laatimasta oppaasta löydät hyödyllisiä vinkkejä yrityksen toiminnan tarinallistamiseen. Lataa ilmainen opas täältä. Lataamalla oppaan liityt Tarinakoneen uutiskirjelistalle. Uutiskirje ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Tarinakoneen Anne Kalliomäki on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen strategisen muotoilun asiantuntija, kouluttaja ja tarinallistaja. Tarinallistamisen avulla yritykset voivat tuottaa asiakaskohtaamisia, jotka ovat vaikuttavia ja erottuvia. Anne on kirjoittanut kehittämästään tarinallistamisen menetelmästä kirjan ”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka” (Talentum 2014).  Kirja palkittiiin Hopeasulka-palkinnolla 2015. Saisiko olla Olipa kerran? 

Kiinnostaako tarinallistaminen? Ota yhteyttä

Takaisin
© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »