Julkaistu 21.06.2012
Tarinakone täyttää 28.6. neljä vuotta. Neljävuotias Tarinakone on jo hyvin itsenäinen, uhmaikä on näkynyt entistä rohkeampina ratkaisuina ja toisinaan perinteisten toimintamallien kyseenalaistamisena. Itsepäisyyttäkin on nähty, mutta samaan aikaan taito kuunnella on kuitenkin entisestään parantunut.
Kiitosta nelivuotias Tarinakone on saanut taidostaan olla asiakkailleen aidosti läsnä ja kyvystään olla hyvin vaihtelevissa tarinallistamisen haasteissa avuksi. Mielikuvitus on – jos vain mahdollista – tällä  nelivuotiaalla vieläkin vilkkaampi ja leikkisyyttä on tekemiseen tullut lisää. Toisaalta nelivuotias Tarinakone myös mietiskelee asioita entistä enemmän itsekseen ja haaveilee isommaksi kasvamisesta.
Uhkarohkeuttakin on nähty, nelivuotias kokeilee rajojaan ja astelee entistä varmempana valitsemallaan polulla – tarinalähtöisen palvelumuotoilun edelläkävijänä. Tästä itsenäistymisestä ja kehittymisestä merkkinä on nyt myös yrityksen muutto uuteen kaupunkiin.
Kesän myötä Tarinakone on siirtänyt tukikohtansa Jyväskylästä Tampereelle. Toiminta jatkuu edelleen valtakunnallisena. Tarinakoneen löydät jatkossa Tampereelta rautatieasemaa vastapäätä osoitteesta Rautatienkatu 14 A 2. Muut yhteystiedot säilyvät entisellään. Innolla odotan, mitä uutta Tampere tuo tämän nelivuotiaan Tarinakoneen elämään.
Tarinakone heittäytyy heinäkuun ajaksi kesälomalle ja toivotan Tarinakoneen ystäville aurinkoista ja elämyksellistä kesää! Blogissa tarinointi jatkuu jälleen elokuussa.
Takaisin
© 2024 Tarinakone
webDesign: Mekanismi »